Beste allemaal!

Ik wil mezelf graag aan jullie voorstellen; achter Cute Rebel zit ik, Simone. Mama van 2 lieve rebels en heb naast mij een geweldige partner staan!

September 2011 kregen wij onze lieve zoon en dan ga je voor het eerst op pad om heel je baby uitzet te scoren! Toentertijd had je veel leuke spulletjes, maar niet écht de dingetjes die ik helemaal geweldig vond. Ik dacht, laat ik nou mijn eigen webshop opzetten? Maar doordat ik voor het eerst mama werd en alle andere leuke dingen ernaast had, waaronder mijn andere mooie baan, juf in het speciaal onderwijs, liet ik het idee tijdelijk varen.

Afgelopen juli 2015 werd onze lieve dochter geboren. Tijdens mijn zwangerschap had ik al veel online geshopt naar leuke, hippe, stoere monochrome kleertjes en accessoires. En dan, aan het eind van mijn zwangerschapsverlof begon het ineens weer te kriebelen! Ja! Waarom begin ik er gewoon niet aan? Laat ik het gewoon doen! Oké, hoe begin je dan? Met het naaimachine van mijn moeder, ben ik de eerste producten van Cute Rebel gaan naaien. Wauw..! Wat was dat leuk zeg; ik maakte iets en jullie wilden het dolgraag kopen. Jullie kleine en grote rebels dragen iets, of spelen met iets van Cute-Rebel. Dit geeft mij een super gevoel! Samen met mijn partner steken wij er veel liefde in om samen mooie producten te maken.

Naast onze eigen producten, hebben wij ook mooie samenwerkingen. Deze merken sluiten ook perfect aan bij ons concept en zijn dan ook erg trots dat zij Cute Rebel komen vergezellen!

Bedankt voor het vertrouwen en blijf ons volgen!

Veel liefs Simone

November 2015

 

 

  

 

© 2015 - 2022 Cute Rebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel