Bent u niet tevreden over uw besteld product? Dat is jammer om te horen, maar het is uw goed recht om het te retourneren. Dit geldt niet op gepersonaliseerde items.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €3,95 voor brievenbuspakket en cira €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cute-rebel.nl, onder vermelding van uw ordernummer.

Is er beschadiging aan een product, dan kunnen wij naast het vragen van de nodige informatie ook vragen naar een foto. 

Wanneer er onderling contact is geweest, retourneer je het product in originele staat en verpakking met toevoeging van het ingevulde retourformulier.

© 2015 - 2022 Cute Rebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel